Tuesday, April 20, 2010

Spaghetti with cauliflower


Criminally good, possibly the best pasta dish of them all. For once you will get some more detailed instructions, but don't get used to it.

Reduce a can of tomatoes with a little salt and sugar. Meanwhile boil the pasta water. While you are waiting watch your collection of Roberto Baggio commercials.

Soften the cauliflower flowers in the water, only for a minute or two, don't cook them through. Transfer the flowers to the tomato sauce and then cook the spaghetti with the inevitable cauliflower residues until 30-40 seconds before done, add the pasta to the tomato sauce and cook until you know what.

Eat hot whilst thanking god or evolution for cauliflower.

4 comments:

  1. Suveränt gott. Men vad är cauliflower? Har du bjudit på denna rätt någon gång?

    ReplyDelete
  2. Blomkal och jo, det skulle jag tro men hindrar ju inte att du gor den imorgon kvall.

    ReplyDelete
  3. Den här har jag misslyckats med många gånger...hur länge ungeär ska blomkålen koka i tomat? Är två veckor för länge?

    ReplyDelete
  4. Tva veckor ar val att trycka det som de sager har. Eftersom man lagger i dem nar man lagger i pastan ges koktiden av pastans koktid.

    ReplyDelete